Noutăți
Accesați arhiva
Ghid practic privind alimentația sportivilor
01
Jul
Alimentaţia este condiţia de bază pentru menţinerea vieţii, asigurarea creșterii și dezvoltării organismului, capacităţii de muncă. În scopul menţinerii sănătăţii apare necesitatea abordării problemelor alimentaţiei raţionale şi de asigurare a inofensivităţii alimentelor pentru toţi.
Aflați mai multe
Web-Conference Inovation
09
Jun
La data de 10 Iunie 2020 se va discuta despre înfruntarea provocărilor Covid-19 în sport, reabilitare și educație 2020. Temele de discuții vor fi :"Reînnoirea procesului de pregătire în sport", "Învățare kinetoterapiei la distanță", "Nutriție și dopaj în sport" și "Reabilitare cardiovasculară și musculo-scheletică"
Aflați mai multe
Coronavirus
01
May
Infecția COVID-19 reprezintă o provocare globală, fiind determinată de un virus nou SARS-CoV-2, care produce consecințe grave cu impact medical, social și economic major. La 31 decembrie 2019, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a fost informată despre cazuri de pneumonie de etiologie necunoscută în orașul Wuhan, China. Autoritățile chineze au stabilit agentul patogen ca fiind un nou tip de coronavirus, maladia fiind denumit utlerior de OMS - COVID-19.
Aflați mai multe
Federația Moldovenească de Fotbal a organizat un seminar
27
Jul
Sâmbătă, 27 iulie, la CPSM de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal a organizat un seminar cu participarea medicilor de la cluburile din campionatul Moldovei. În cadrul întrunirii, oficialii au făcut un schimb de opinii despre diagnosticarea și tratamentul accidentărilor în fotbal, despre dopaj, precum și despre responsabilitățile și obligațiunile medicului în cadrul echipei de fotbal.
Aflați mai multe
International Conference on the 70th Anniversary of Sports Medicine in the Republic of Moldova
01
Jun
It is a great pleasure to invite you at the70th Anniversary of the International Conference of Sports Medicine in the Republic of Moldova. This is an excellent opportunity to meet our international and national partners, to bring together well-known senior experts and talented junior researchers, and also to discuss fruitfully and prospectively about the new researches and exchange of information at all disciplines related to sports medicine.
Aflați mai multe