CNMS ATLETMED
Centrul de Medicină Sportivă “Atletmed” este o instituție cu nivel de competenţă Naţională care participă la asigurarea stării de sănătate a populaţiei, potrivit atribuțiilor stabilite de Ministerul Sănătăţii. Ca instituţie reprezentantă a sistemului sanitar, Centrul trebuie să facă faţă unor provocări majore în privinţa rolului şi locului său în cadrul unui sistem de sănătate, asigurând servicii medicale la circa 130.000 de sportivi legitimați în Republica Moldova.
Aflați mai multe
Designed by rawpixel.com / Freepik
Despre CNMS
Aflați mai multe
Colectiv calificat
Pentru a face faţă provocărilor actuale şi a corespunde cerinţelor în creştere ale cosumatorilor de servicii medicale este necesar să dispunem de personal suficient, instruit, motivat, precum şi de management adecvat. Situația instituției privind asigurarea cu personal este satisfacătoare și permite realizarea sarcinilor atribuite.
Diversitate de servicii
Activtățile medicinei sportive includ prevenirea, diagnosticarea, tratarea și reabilitarea după accidentări sau îmbolnăviri datorate practicării sportului. Patologia întâlnită este vastă, de multe ori specifică ramurii sportive practicate sau uneori urmare a unor probleme de fond nediagnosticate la timp.
Feedback pozitiv
Medicina Sportivă contribuie la menținerea unei populații sănătoase, la combaterea bolilor datorate sedentarismului, prin promovarea unui stil de viață activ.
Noutăți
Accesați arhiva
Ghid practic privind alimentația sportivilor
01
Jul
Alimentaţia este condiţia de bază pentru menţinerea vieţii, asigurarea creșterii și dezvoltării organismului, capacităţii de muncă. În scopul menţinerii sănătăţii apare necesitatea abordării problemelor alimentaţiei raţionale şi de asigurare a inofensivităţii alimentelor pentru toţi.
Aflați mai multe
Web-Conference Inovation
09
Jun
La data de 10 Iunie 2020 se va discuta despre înfruntarea provocărilor Covid-19 în sport, reabilitare și educație 2020. Temele de discuții vor fi :"Reînnoirea procesului de pregătire în sport", "Învățare kinetoterapiei la distanță", "Nutriție și dopaj în sport" și "Reabilitare cardiovasculară și musculo-scheletică"
Aflați mai multe
Informații suplimentare