CNMS ATLETMED
Centrul de Medicină Sportivă “Atletmed” este o instituție cu nivel de competenţă Naţională care participă la asigurarea stării de sănătate a populaţiei, potrivit atribuțiilor stabilite de Ministerul Sănătăţii. Ca instituţie reprezentantă a sistemului sanitar, Centrul trebuie să facă faţă unor provocări majore în privinţa rolului şi locului său în cadrul unui sistem de sănătate, asigurând servicii medicale la circa 130.000 de sportivi legitimați în Republica Moldova.
Aflați mai multe
Designed by rawpixel.com / Freepik
Despre CNMS
Aflați mai multe
Colectiv calificat
Pentru a face faţă provocărilor actuale şi a corespunde cerinţelor în creştere ale cosumatorilor de servicii medicale este necesar să dispunem de personal suficient, instruit, motivat, precum şi de management adecvat. Situația instituției privind asigurarea cu personal este satisfacătoare și permite realizarea sarcinilor atribuite.
Diversitate de servicii
Activtățile medicinei sportive includ prevenirea, diagnosticarea, tratarea și reabilitarea după accidentări sau îmbolnăviri datorate practicării sportului. Patologia întâlnită este vastă, de multe ori specifică ramurii sportive practicate sau uneori urmare a unor probleme de fond nediagnosticate la timp.
Feedback pozitiv
Medicina Sportivă contribuie la menținerea unei populații sănătoase, la combaterea bolilor datorate sedentarismului, prin promovarea unui stil de viață activ.
Noutăți
Accesați arhiva
Coronavirus
01
May
Infecția COVID-19 reprezintă o provocare globală, fiind determinată de un virus nou SARS-CoV-2, care produce consecințe grave cu impact medical, social și economic major. La 31 decembrie 2019, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a fost informată despre cazuri de pneumonie de etiologie necunoscută în orașul Wuhan, China. Autoritățile chineze au stabilit agentul patogen ca fiind un nou tip de coronavirus, maladia fiind denumit utlerior de OMS - COVID-19.
Aflați mai multe
Federația Moldovenească de Fotbal a organizat un seminar
27
Jul
Sâmbătă, 27 iulie, la CPSM de la Vadul lui Vodă, Federația Moldovenească de Fotbal a organizat un seminar cu participarea medicilor de la cluburile din campionatul Moldovei. În cadrul întrunirii, oficialii au făcut un schimb de opinii despre diagnosticarea și tratamentul accidentărilor în fotbal, despre dopaj, precum și despre responsabilitățile și obligațiunile medicului în cadrul echipei de fotbal.
Aflați mai multe
International Conference on the 70th Anniversary of Sports Medicine in the Republic of Moldova
01
Jun
It is a great pleasure to invite you at the70th Anniversary of the International Conference of Sports Medicine in the Republic of Moldova. This is an excellent opportunity to meet our international and national partners, to bring together well-known senior experts and talented junior researchers, and also to discuss fruitfully and prospectively about the new researches and exchange of information at all disciplines related to sports medicine.
Aflați mai multe
Informații suplimentare